четверг, 15 августа 2013 г.

Услуги ABC Nuorisotoiminta

ABC NUORISOTOIMINTA RY
                      ORMINKUJA 3, 20610 TURKU
TARJOAA LAPSILLE JA NUORILLE MONIPUOLISIA MAHDOLLISUUKSIA HARRASTUSTOIMINNALLE:
TANSSISTUDIO: ALK. 3+
VOKAALIKERHO
TEATTERIN JA SIRKUKSEN PERUSTEET:

Teatteri ja nukketeatteri linja


Haluatko tuntea olosi varmemmaksi ollessasi lavalla? Ottaa paremmin huomioon vastanäyttelijäsi, oli sitten kyseessä ihminen tai nukke? Tutustu nykyaikaiseen nukketeatteriin ja ilmoittaudu meidän kursseille!
Kurssilla tutustutaan teatterin eri osa-alueisiin ja opitaan itse tekemään nukke. Tule kokemaan teatterin ihmeellinen maailma!
Ryhmä on tarkoitettu 8-15 vuotaiille
Ohjaajana toimii nuori ammattilainen Anna Nekrasova. Takana on yli 15 vuotta teatteriryhmässä, Sky-teatterin jäsenenä, jossa hän on näyttelemisen lisäksi toiminut koreografina, lavastajana ja ohjaajan apulaisena. Suorittanut vuoden mittaisen musiikkiteatteri linjan Jamilahden kansalaisopistossa, ja tällä hetkellä opiskelee viimeistä vuotta (4.vuosikurssi) nukketeatterin linjalla Turun taideakatemiassa.

Taikuus ja jongleeraus linja

Kurssilla tutustutaan taikuuden ihmeisiin ja sen ohessa opetellaan jongleerauksen perustemppuja erilaisella esineillä ja asioilla. Tutustumme taikatemppuihin laaja-alaisesti ottaen huomioon oppilaan henkilökohtaukset kiinnostuksen kohteet. Tärkeä osa harjoituksia on itsenäinen työskentely kurssin ulkopuolella, joten laji ei ole laiskoille! Tervetuloa!
Ryhmä tarkoitettu yli 9-vuotiaille
Ohjaajana toimii nuori ammattilainen taikuri Lauri Tuhkanen. 16 vuotta kokemusta taikuuden parissa. Tälle hetkellä opiskelee Turun taideakatemiassa, sirkuslinjalla 3 vuotta.

Akrobatiaa

Akrobatia on notkeutta, linjakkuutta, voimaa, ja hyvää peruskuntoa. Käsilläseisontaa, spagaatteja, siltakaatoja, ihmispyramideja – tämä kaikki on akrobatiaa. Haluatko oppia näitä asioita? Tule meille! 
Ohjaajana toimii Neuvostoliiton urheiluakrobatian mestari Marina Vavilova

Kerhot alkavat toimintaa syyskuusta alkaen.
Lisää tietoa 20.8. jälkeen.
Puh.:   (02) 233 7850,
040 068 8318- Elena Fager